pix

Apps & Us heeft een bekende Nederlandse verzekeringsmaatschappij succesvol overgebracht van Oracle eBS naar Oracle Cloud ERP.

Na een jarenlange samenwerking met Apps & Us op het gebied van Oracle eBS, heeft deze verzekeringsmaatschappij gekozen voor de stap naar Oracle Cloud ERP voor een modern, digitaal en beter inzicht. Door de korte lijnen met de organisatie heeft dit geleid tot het succesvol overbrengen naar Oracle Cloud ERP. Verschillende consultants bij Apps & Us hebben dit kunnen realiseren door middel van een intensieve en goede samenwerking met de verzekeringsmaatschappij. ‘’Door onze kennis van de huidige implementatie in eBS weten we precies waar de specifieke punten zich bevinden. Samen met de klant is er een stappenplan opgesteld waarbij er gefaseerd is overgegaan naar de nieuwe applicatie. Daarnaast is er van de mogelijkheid gebruik gemaakt om een grote opschoning van de vervuilde masterdata door de vele overnames en splitsingen in de afgelopen jaren uit te voeren. Dit alles terwijl het reguliere werk gewoon door kon gaan.’’ Aldus Lenno P. van Kleef, directeur van Apps & Us.

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding