pix

Vanwege het aanstaande afstuderen zal Matthijs Apps & Us helaas gaan verlaten. Daarom zijn wij (Apps & Us én MOOIXL) per 1 september op zoek naar een Sales/Marketing medewerker voor 8-12 uur in de week.

Heb jij een Sales en/of Marketing achtergrond, is kwaliteit aan jou toevertrouwd en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in zowel IT als fashion? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij deze flexibele en prettige werkomgeving is er ruimte voor jouw creativiteit in het bedenken, creëren, beheren en onderhouden van content, social media en alle online uitingen voor zowel Apps & Us als modewinkel en webshop MOOIXL. Daarnaast zal e-mailmarketing, het organiseren van evenementen en Webinars ook onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Is dit iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op en stuur jouw CV en motivatiebrief naar jobs@appsandus.com