pix
Apps & Us heeft, in samenwerking met een partner, een internationale logistieke organisatie verhuisd van Oracle eBusiness suite naar Oracle Cloud ERP.
De organisatie heeft met de stap naar Oracle Cloud ERP gekozen voor een moderne applicatie, digitalisering en up-to-date inzicht in de diverse processen.

Consultants van Apps & Us hebben dit gerealiseerd door een intensieve en goede samenwerking met de desbetreffende organisatie en partner. ‘’Door onze kennis van Oracle ERP in combinatie met gedegen kennis van de processen weten we waar de aandachtspunten en wijzigingen in het proces zich bevinden. Samen met de klant en de partner is er een degelijk traject uitgevoerd met voldoende aandacht voor onder andere wijziging processen, testen en migratie naar de nieuwe moderne Oracle ERP applicatie.’’ Aldus Lenno P. van Kleef, directeur van Apps & Us.

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen in de overgang naar Oracle Cloud ERP? Neem dan snel contact met ons op.