pix

Wij zijn op zoek naar jou!

 

Vacature
Junior Technisch Consultant

 

 

u

Sta jij aan het begin van je carrière, en is kwaliteit aan jou toevertrouwd?

u

Ben je geïnteresseerd om een technisch expert te worden in Oracle Applicaties?

u

Ben jij enthousiast, zelfstandig en ondernemend?

Is het antwoord op bovenstaande vragen volmondig ´Ja´, dan is Apps & Us misschien iets voor jou!

 

Wie zijn wij?

Apps & Us is een platte organisatie met enthousiaste medewerkers, die kwalitatief wil groeien. Oracle E-Business suite en Oracle Cloud ERP en daaraan verbonden dienstverlening bieden wij aan bij klanten in binnen en buitenland. Van klein tot groot, nationaal en internationaal, diverse organisaties behoren inmiddels tot onze interessante klantenkring.

 

Waar zijn wij naar op zoek?

We zijn op zoek naar beginnende Apps-adviseurs, technische consultants en applicatiebeheerders voor 40 uur per week. Wij zullen je wegwijs maken binnen Oracle E-Business suite en/of Oracle Cloud ERP, de gebieden Financials, Projects en Supply Chain Management, voor wat betreft koppelingen, externe documenten en operationele rapportages om een ware Oracle applicatie expert te worden binnen Apps & Us!

 

Wat neem je mee?

  • Afgeronde HBO of WO opleiding met studierichting bedrijfskunde, logistiek, economie of vergelijkbaar.
  • Affiniteit met software en bedrijfsprocessen.
  • Beschikt over goede sociale, communicatieve en adviserende vaardigheden.
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
  • Initiatief, ondernemend en probleemoplossend vermogen.
  • Een ambitie om door te groeien en je te ontwikkelen.

 

Wat bieden wij?

  • Flexibiliteit: Kan je niet op kantoor komen? Geen probleem! Bij Apps & Us houden wij rekening met jouw persoonlijke situatie, en bieden wij faciliteiten voor het werken op afstand.
  • Een prettige werkomgeving: Korte heldere communicatielijnen dankzij de platte organisatie en de ruimte voor eigen initiatief zijn kenmerken van Apps & Us. Er heerst een ontspannen werksfeer, en er is regelmatig een borrel op vrijdag. Binnen deze fijne werksfeer krijg jij ook de mogelijkheid om na te denken, en oog te hebben voor kansen in groei voor Apps & Us.
  • Faciliteiten: Naast een goede salariëring, behoren uiteraard faciliteiten zoals een auto, mobiele telefoon en laptop tot de standaard uitrusting van de apps-adviseur.
  • Doorgroei mogelijkheden: Naast de goede arbeidsvoorwaarden, krijg jij ook de kans om door te groeien binnen onze organisatie.

 

Geïnteresseerd?

Ben jij degene die wij zoeken als onze nieuwe Junior Technisch Consultant? Solliciteer dan direct via LinkedIn of stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@appsandus.com.Tot snel!